Welkom

Mensen zijn voor organisaties de belangrijkste investering en voor het grootste deel bepalend voor het succes. Hoe mensen in hun werk staan en performen, zegt veel over de organisatie waarvoor zij werken.

Zij zijn het visitekaartje en vaak het eerste aanspreekpunt voor relaties en/of klanten. Mensen zijn bepalend voor de sfeer in de organisatie en stralen dat ook uit. Medewerkers die zich mede-ondernemer voelen van de organisatie waarin zij werken, zullen in belangrijke mate bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen! Zij zijn trots op de organisatie, hebben plezier in hun werk en voelen zich gewaardeerd.

Als ondernemer wordt u steeds vaker geconfronteerd met ontwikkelingen als innovatie, concurrentie en een sterk veranderende klantvraag. Belangrijke vragen hierbij zijn: Hoe houd ik de aansluiting en hoe krijg ik mijn medewerkers hierin mee?

Smeding HR advies adviseert, ondersteunt en werkt samen met u en uw medewerkers aan een vitale en flexibele werkomgeving waar iedereen het beste uit zichzelf haalt!

Wat?
Voor het midden- en kleinbedrijf is het niet vanzelfsprekend om eigen HR deskundigen in dienst te hebben, terwijl er juist wel vaak behoefte is aan deskundige ondersteuning op dit gebied.

Het is voor u als ondernemer of manager dan ook een geruststellende gedachte om een betrouwbare partner te hebben, die antwoorden heeft op de Wat en Hoe vraag op het gebied van duurzaam en vitaal personeelsbeleid. Een partner die u op persoonlijke wijze ondersteunt in uw eigen ontwikkeling en er samen met u voor zorgt dat uw medewerkers zich mede-ondernemer voelen in een werkomgeving waar voldoende ruimte is voor creativiteit, ondernemendheid en persoonlijke ontwikkeling.

Wij ondersteunen u met advies, coaching en interim projecten om dit samen met u te realiseren!